december 2019 —

For 3 år i træk har vi hjulpet Per Aarsleff Holding A/S med udviklingen af deres Årsrapport for 2018/19
Se den her Årsrapport 2018/2019

november 2019 —

Med stolthed byder vi Danfoss velkommen som ny kunde. Danfoss er en global virksomhed opdelt i fire forretningsområder: Danfoss Power Solutions, Danfoss Cooling, Danfoss Drives og Danfoss Heating. Danfoss er et privatejet selskab, stiftet af Mads Clausen i 1933. Danfoss har 27.795 ansatte og har hovedsæde i Nordborg på Als.

november 2019 —

Velkommen til Konsolidator som ny kunde. Konsolidator udvikler og sælger et cloudbaseret konsolideringssystem, der hjælper koncerner med at udføre konsolidering af deres interne og eksterne regnskaber samt finansielle data.

november 2019 —

Vi byder Goodvalley velkommen som ny kunde i Noted. Goodvalley er en vertikalt integreret fødevareproducent med aktiviteter inden for svineproduktion, slagtning og kødforarbejdning, markbrug og foderfabrikker samt biogasproduktion.

oktober 2019 —

Vi er mere end glade for at kunne sige velkommen til Malene Jepsen som ny Senior Graphic Designer hos Noted. Malene er udddanet Cand. Arch – Grafisk design fra Kunstakademiets Arkitektskole og har mere end 13 års erfaring med skabelse og vedligeholdelse af nogle af Danmarks førende virksomheders visuelle identiteter samt udvikling af magasiner og årsrapporter.

september 2019 —

ChemoMetec har netop offentliggjort deres Årsrapport for 2018/19. I år har vi arbejdet på at styrke det designmæssige udtryk endnu mere, inkl. udvikling af flere grafiske elementer, bl.a. forretningsmodellen. Se den her

september 2019 —

For SPEAK har vi skabt fotobibliotek med fotos af kursister og ansatte på skolen. Det ligger online sammen med deres digitale brandbook og CVI.

september 2019 —

Nanovi A/S udvikler firma medicinsk udstyr inden for kræftbehandling. Vi har hjulpet Nanovi med udviklingen af nyt corporate website. http://nanovi.com

september 2019 —

Ungdomsøen åbnede 24.8.2019 med en vision om en ø, der skaber nye fællesskaber, støtter unge i at tage samfundsansvar og give dem tro på, at de kan skabe positive forandringer i eget og andre unges liv. Noted hjalp SPEJDERNE med åbningen af øen på kommunikationsfronten med store og små opgaver. Fotograf: Christopher Hesselberg

august 2019 —

For D/S NORDEN designer, layouter og producerer vi deres kvartårlige aktionærmagasin NORDEN News. Det seneste nummer af NORDEN News er netop udkommet.

august 2019 —

Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr og den største lejr for børn og unge i Norden med 40.000 deltagere fra ind- og udland. Vi har hjulet Spejderne med ny visuel identitet og tilhørende designguide til den kommende lejr i 2022.

juni 2019 —

Skandinaviens vel stærkeste tilbehørsmærke, og en markedsleder i luksusbagage-markedet har fået nyt e-commerce og brandsite. Noted har været med på rejsen. Besøg sitet her: www.mismo.dk

juni 2019 —

For Mater og Earth Studio har vi udviklet ny visuel identitet og brandsite for deres nye designstudio. Earth Studio er startet og drevet af CEO Eva Harlou. Earth Studio udvikler interiørløsninger af høj skandinavisk kvalitet og med respekt for mennesker og planeten.

www.earthstudio.dk

juni 2019 —

ELF Development, som er en af vores nyeste kunder, har netop offentliggjort deres årsrapport, en rapport som vi har hjulpet dem med: https://www.elfdevelopment.com/company-profile/annualreport/

 

ELF Development er et ejendomsfirma med ekspertise i at udvikle storskala byområder samt i ombygning og renovering af eksisterende bygninger.

juni 2019 —

Vores kunde Aquaporin, et globalt vandteknologiselskab, har netop offentliggjort vores seneste fælles projekt, Årsrapporten for 2018. Se den her https://aquaporin.dk/2019/

maj 2019 —

Tiden er kommet til at tage det næste skridt for Noted, og vi er derfor flyttet i egne lokaler i Nomad Workspace, som ligger i hjertet af Nørrebro i en historisk bygning, der tidligere husede et dom- og arresthus. Alle lokaler er nænsomt sat i stand med respekt for både historien og arkitekturen. Kom endelig forbi til kaffe!

maj 2019 —

I efteråret indledte vi et nyt og spændende samarbejde med Abacus Medicine med flere interessante opgaver. Senest har vi hjulpet med deres Årsrapport 2018. Abacus Medicine er et selskab, der forhandler originale, receptpligtige lægemidler på tværs af landene i Europa.

april 2019 —

Endnu en ny kunde er kommet ombord her i foråret. Redning Danmark, som leverer hurtig og effektiv vejhjælp over hele landet. Første opgave har været at udvikle en profilbrochure.

 

april 2019 —

Velkommen til Nanovi som er ny kunde. Nanovi er et medicinsk teknologiselskab med speciale i udvikling af innovative bløde vævsmarkører for at forbedre præcisionen og hæve standarder for bedre resultater i strålebehandling og kirurgi.

april 2019 —

Her i foråret indledte vi et nyt og spændende samarbejde med CASA, som er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling og opførelse af fast ejendom. I første omgang har vi hjulpet med deres årsrapport.

april 2019 —

Vi siger velkommen til ELF Development som ny kunde. Vi ser frem til at kunne vise de første resultater af det nye samarbejde i maj 2019. ELF Development er et ejendomsfirma med ekspertise i at udvikle storskala byområder samt i ombygning og renovering af eksisterende bygninger.

januar 2019 —

Vi har sammen med Sprogcenter Hellerup gennemført en større re-branding proces og opgave som blandt andet har ført til nyt navn og identitet….Speak – School of Danish. Se filmen om SPEAK her  https://youtu.be/sGqz7n7n8zE

januar 2019 —

Vi har igen hjulpet Aarsleff med udarbejdelsen af deres Årsrapport for 2017/2018

Se mere her

januar 2019 —

BabySam´s nye Årsrapport  2017/2018 har vi netop færdiggjort

november 2018 —

Vi ser frem til samarbejdet med GSV som er ny kunde. GSV Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark.

november 2018 —

Vi siger velkommen til Virogates som ny kunde
ViroGates er et internationalt Medtech selskab med hovedkontor i Danmark, nord for København

november 2018 —

Vi siger velkommen til H+H som ny kunde
H+H en international koncern, som udvikler, producerer, sælger og distribuerer porebeton produkter og løsninger primært til vægge i boligbyggeri, industri -og erhvervsbyggeri.

november 2018 —

Vi hjælper Spejderne med en række design opgaver
Spejderne er en børne- og ungdomsbevægelse med over 68.000 medlemmer. Spejderne har aktiviteter for børn, unge og voksne, som udfordrer og udvikler. Vi ser frem til at udvikle os sammen.

oktober 2018 —

Med inspiration og glæde hjælper vi SMILfonden med en række design og kommunikationsopgaver. SMILfonden hjælper alvorligt og kronisk syge børn på tværs af diagnoser
SMILfonden er en velgørende forening, der skaber de bedste og sjoveste arrangementer både på og uden for hospitalerne. Læs mere om fonden her

oktober 2018 —

I tæt samarbejde med Zealand Pharma har Noted produceret en jubilæums-animationsfilm, som sammenfatter 20 års historie i en 3 minutters film. Filmen er udviklet i samarbejde med ccccccc. Se den her Se filmen her

august 2018 —

Ved konferencen ’Årsrapportprisen 2018’, afholdt af DI og FSR i går, blev to af vores kunder, Zealand Pharma og Brdr. Hartmann, belønnet for deres arbejde med Årsrapporten 2017. Zealand Pharma for en klar beskrivelse af forretningsmodellen og et flot design. Brdr. Hartmann for en årsrapport, der skaber overblik, er smart og uhøjtidelig.

Vi ønsker begge selskaber tillykke med priserne og takker for det gode samarbejde med begge teams.

juni 2018 —

Med børsnoteringen starter robotvirksomheden Odico en vækstrejse, der vil kunne revolutionere den globale byggesektor. Vi har hjulpet Odico med et IPO-onepager site som skal understøtte noteringen. http://www.nyemission.dk/odico/

maj 2018 —

Vi hjælper Skandinaviens vel nok stærkeste moderne luksus modebrand Mismo med en række koncept- og designopgaver. Vi glæder os til at kunne fremvise resultatet i sensommeren 2018.

maj 2018 —

Better Collective, en førende agent på det europæiske iGaming-affilierede marked, offentliggør prospekt og prisinterval for IPO på Nasdaq Stockholm. Vi har hjulpet Better Collective med design, layout, produktion og distribution af Prospektet. Prospekt

maj 2018 —

Fordelt på over 90.000 afgange på 13 færger transporterede Scandlines i 2017 i alt 15 millioner passagerer.
Vi har hjulpet Scandlines med et par årsrapporter for 2017.

maj 2018 —

For og med Microsoft & Lead Agency har vi designet en rapport, som undersøger potentialer og barrierer for kunstig intelligens i Danmark. Læs de nyeste tal og fakta på området, og find ud af, hvad eksperterne frygter og elsker ved udviklingen. Rapport

maj 2018 —

Coop Danmark er Danmarks største dagligvarevirksomhed
Vi har for Coop amba stået for design og produktion af årsrapporten 2017. Designet læner sig tæt op af udtrykket som Coop anvender i Samvirke og Årsmagasinet.

maj 2018 —

Better Collective er en førende agent på det europæiske iGaming affilierede marked. I tæt samarbejde med Better Collective har vi udviklet årsrapporten for 2017.

 

maj 2018 —

Aquaporin er et globalt vandteknologiselskab i Kongens Lyngby, Danmark.
Vi har udviklet årsrapporten 2017 som første element i samarbejdet med Aquaporin.

marts 2018 —

Vi har igen i år haft glæden af at videreudvikle på Zealand Pharma Årsrapport 2017, med fokus på fotos, enkelhed og brugervenlighed.

marts 2018 —

Royal Unibrew er en førende leverandør af drikkevarer på en række markeder – primært i Nordeuropa. Fortællingen har været i højsædet i dette års Årsrapport.

marts 2018 —

I tæt samarbejde med NORDEN har vi arbejdet på at højne designet og gøre den visuel stærk samt webvenlig.

marts 2018 —

For KommuneKredit har vi udviklet endnu en Årsrapport.

marts 2018 —

I tæt samarbejde med Santa Fe har vi designet og produceret deres nyeste årsrapport.

februar 2018 —

I samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn har udarbejdet nyt visuelt koncept for deres fremtidige rapportering. Årsrapporten 2017 er én ud af en lang række rapporter vi har udviklet for Sparekassen,  se mere

februar 2018 —

I tæt samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn har vi udarbejdet kommunikationsfundamentet for den visuelle del af sparekassens nye strategi NYE VEJE , herunder navn, tagline, film og præsentationer. NYE VEJE er sparekassens nye strategi frem mod 2021.

februar 2018 —

For KommuneKredit har vi udviklet en identitet som understøtter KommuneKredits strategi og værdiggrundlag i strategien “2022”.

februar 2018 —

Sammen med ALK har vi videreudviklet på deres årsrapport, med fokus på design og format.

januar 2018 —

I samarbejde med Roblon har vi udviklet et nyt koncept og udtryk for deres rapportering, første element er Årsrapport 2016/2017.  se mere

januar 2018 —

For Roblon i Frederikshavn har vi opbygget en ny billedbank som skal understøtte Roblons kommunikation og platforme flere år frem i tiden. Fotos er taget i samarbejde med fotograf Tuala Hjarnø på locations i Frederikshavn, Gærum og Sæby.

december 2017 —

For andet år har vi sammen med BabySam produceret deres Årsrapport for 2016/2017. Babysam

 

december 2017 —

Vi har udviklet Årsrapporten 2016/2017 for Per Aarsleff A/S.
Aarsleff

september 2017 —

Nye kampagne og fotos for Sprogcenter Hellerup med brug af egne elever, her er det Ganesh. Kan ses på S-togs stationer i hovedstaden.

 

august 2017 —

For Lead Agency og Microsoft har vi produceret denne casefilm, en film, der fortæller om Microsofts manifest for “Cloud for Global Good” Microsoft

august 2017 —

C26 er et nyt dansk sneaker brand. En stolt hybrid af moderne teknik og minimalistisk nordisk design. C26 lanceres på den kommende Copenhagen Fashion Week af The Last Conspiracy.